M-am uitat pe venituri estimate din YouTube. Am 1,28$! „Infim”, ar putea spune unii, pentru cât am investit în acestă direcție ( 3 camere, teleprompter, lumină, microfon, lavalieră, etc. ). Eu văd altfel lucrurile: „robinetul” picură, deci funcționează! Trebuie doar să îl leg la „conducta” potrivită! Ce se întâmplă atunci când dai share(distribuie) acestui clip? Pentru tine, poate nimic. Cel mult câteva reacții din partea prietenilor, dar pentru mine înseamnă o picătură în plus la „robinet”, pentru care îți mulțumesc!

Și intrucât îmi este foarte sete, iată noua ediție Karaoke Show:

 

INTRODUCERE

Salut și bine ai venit la o nouă ediție Karaoke Show. O emisiune cu și despre oameni talentați. Am găsit săptămâna aceasta 3 cover-uri noi, am selectat câteva secunde din fiecare pentru această ediție, iar la final ți-am pregătit o surpriză, sper eu frumoasă. Înainte de a începe, nu uita să apeși butonul de Subscribe și pe cel de Like, pentru că asta îmi dă încredere să continui să fac aceste clipuri. Acestea fiind spuse, să înceapă Karaoke Show România, ediția cu numărul 10.

COVER STAR

Întrebare : cum se numește cineva care cântă un cover după un cover? Aștept răspunsul tău în secțiunea de comentarii. Săptămâna asta la Cover Star o avem invitată pe Pixie Lott, artista din Marea Britanie care la doar 14 ani făcea parte din corul, ce avea să imprime pe al 4-lea album de studio, „Ça Ira”, semnat Roger Waters. Single-ul său de debut, „Mama do”, lansat în 2009, a reușit să atingă prima poziție a topului britanic. Iar primul album semnat Pixie Lott, „Turn it up”, s-a vândut în peste șase sute de mii de exemplare în Marea Britanie. Coverul de astăzi, se află de asemenea pe acel album și este, după părerea mea, una dintre cele mai reușite reinterpretări, ale unei melodii. Așadar în așteptarea băiețiilor de la Kings of Leon, pe 17 iunie la Arenele Romane, o ascultăm pe Pixie Lott covering „Use somebody”.

IN STYLE OF

Săptămâna trecută, compania Lidl a postat pe canalul său de YouTube, o piesă ce vine să mulțumească celor peste 20 de milioane de fani de pe Facebook. Melodia este un cover după single-ul „Let her go” a celor de la Passenger, în interpretarea solistei Saara Aalto, o artistă finlandeză care se pare că are o atracție pentru cifra 2. Locul al 2-lea la Vocea Finlandei, 2 piese înscrise în competiția Eurovision, ambele situate pe poziția a 2-a în selecția națională și al 2-lea loc în X-Factorul finlandez. Iar acum, cântă pentru cele două zeci de milioane de fani Lidl în 20 de limbi internaționale, eu am numărat 19 suedeza fiind de 2 ori dar, clipul zice 20. Partea interesantă, este că artista mai are un cover al acestei piese în alte limbi inclusiv chineză, turcă și arabă, pentru versiunea finlandeză a filmului animat Frozen. Din varianta Lidl, am selectat pentru voi partea ce cuprinde si limba română. Așadar, o ascultăm pe Saara Aalto – covering Passenger – „Let her go” sau „How could I thank them all”( Cum pot să le mulțumesc tuturor ).

KARAOKE STAR

Adrian, este un tânăr de 25 de ani din Republica Moldova, stabilit acum peste ocean, probabil în căutarea visului american. Nu este foarte activ pe canalul său de YouTube, cu toate acestea strângând aproape 3000 de abonați, cu numai 10 clipuri. Cel mai popular dintre ele, a strâns peste 220.000 de vizualizări. Vă invit să-l urmărim împreună pe Adrian B covering Adele – „When We Were Young”.

MY KARAOKE

Am mai scris o filă în istoria acestei emisiuni, care sper eu să crească de la o săptamână la alta. Mă poți ajuta și tu cu un share pe rețelele de socializare. Dacă ai propuneri sau întrebări le poți scrie în secțiunea de comentarii. Pe final, te las cu un cover al meu după piesa celor de la The Killers – „Human”. Sper să-ți placă! Sunt Vlad Petre, îți mulțumesc pentru atenție și până data viitoare, antrenează-ți talentul, oricare ar fi el!

 

 

 

Comments

comments